santa-teresa-culture-city-day-tourDeze tour neemt je mee naar enkele typische plekken in Rio. We gaan naar Santa Teresa, de 250 jaar oude bohemian wijk, met een schitterend uitzicht vanaf Morro dos Prazeres en de winkeltjes met traditionele handgemaakte spullen en gezellige barretjes

Van daar gaan we verder naar het historische stadion Maracanã. Brazilië is het enige land dat zich vijfmaal tot wereldkampioen voetbal kroonde. Maracanã was lange tijd het grootste stadion ooit met een recordaantal van bijna 200 duizend bezoekers tijdens de laatste beslissende wedstrijd tijdens het WK van 1950 tegen Uruguay. Een bezoek kan niet ontbreken, zelfs als je geen echte voetbalfan bent. De tour in het stadion gaat langs de kleedkamer, het veld en de eretribune.

De tour eindigt met een bezoek aan de traditionele markt van São Cristóvão. Hier krijg je een goed idee van de tradities die zijn over komen waaien uit het noordoosten van Brazilië. De enorme markt, 32 duizend vierkant meter en meer dan 600 winkelstallen, is een must-do. Bij de barracas (eettentjes) tref je de typische keuken uit Bahia aan, en ook het traditionele bier en cachaça. Daarnaast vind je een grote collectie aan muziek (platen en cd’s) en handgemaakte artikelen.

Meeting point: Pick up en drop off bij hotel.

Duur: 6 tot 8 uur
Inclusief: Transport, professionele gids, tickets voor highlights
Exclusief: Eten en drinken
*
Prijs: Tours zijn privé en op aanvraag.
Het is mogelijk om gedeelten van de tour te combineren/aan te passen met de Highlights Stadstour.
2 pers – R$ 500 pp
3 pers – R$ 400 pp
4 pers – R$ 350 pp
5-6 pers – R$ 300 pp
7-15 pers – R$ 250 pp
16+ pers – op aanvraag
*

BOEK HIER JE TOUR

BELANGRIJK: Tours die 24 uur of korter voor de dag van de tour worden geboekt, moeten worden bevestigd via Whatsapp of telefoon (+55 21 968 718 933).

Advertisements