sugar-loaf-highlights-city-day-tourWe bezoeken de bekendste highlights in Cidade Maravilhosa. We beginnen bij het Christusbeeld, één van de zeven nieuwe wereldwonderen en de meest bezochte plek van Rio. Het 38 meter hoge beeld ligt op de top van de berg Corcovado met een geweldig uitzicht over de stad.

Na Christus brengen we een bezoek aan de stranden van Rio: van Leblon tot Copacabana, van Botafogo tot Praia Vermelha. Het strandleven is essentieel voor Cariocas, zoals de inwoners van Rio worden genoemd. Het sociale leven speelt zich hier af, met veel sporten als surfen, hardlopen, voetbal en volleybal. Alles kan op het strand.

Hierna komen we bij de Suikerbroodberg, de op één na populairste plek in Rio. , which is the second most visited monument. Minder hoog dan de Corcovado, maar veel intiemer en met een panorama uitzicht over de stranden van Copacabana, Botafogo, Flamengo, de brug Rio-Niterói, de baai van Guanabara en nog veel meer andere highlights in Rio de Janeiro. Het mooist tijdens zonsondergang.

Meeting point: Pick up en drop off bij hotel.

Duur: 6 tot 8 uur
Inclusief: Transport, professionele gids
Exclusief: Eten en drinken, tickets voor highlights
*
Prijs: Tours zijn privé en op aanvraag.
Het is mogelijk om gedeelten van de tour te combineren/aan te passen met de Culturele Stadstour.
2 pers – R$ 500 pp
3 pers – R$ 400 pp
4 pers – R$ 350 pp
5-6 pers – R$ 300 pp
7-15 pers – R$ 250 pp
16+ pers – op aanvraag

*

BOEK HIER JE TOUR

BELANGRIJK: Tours die 24 uur of korter voor de dag van de tour worden geboekt, moeten worden bevestigd via Whatsapp of telefoon (+55 21 968 718 933).

Advertisements