petroplis-imperial-city-day-tourPetropolis is een stad in de bergen dichtbij Rio. Populair bij Cariocas, inwoners van Rio, om de drukte te ontvluchten. Het Keizerlijk Museum bevat belangrijke rijkdommen uit de Braziliaanse geschiedenis. Petropolis ligt midden in de natuur en heeft historische architectuur.

De stad ligt op een uur van Rio, een schitterende route door het Atlantisch regenwoud. Petrópolis wordt vaak vergeten door toeristen. Vernoemd naar de twee keizer van Brazilië, Dom Pedro II, ademt de stad vol trots een historische charme.  De originele straten met keien lopen door het historisch centrum, met links en rechts prachtige koloniale gebouwen en de in 1884 gebouwde iconische St. Peter Katedraal.

In het centrum treffen we ook een klein museum dat is gemaakt in het voormalige huis van Alberto Santos Dumont, de Braziliaanse vader van de luchtvaart en de eerste man die solovlucht met een vliegtuig  maakte. Het hoogtepunt van de tour is het Keizerlijk Museum, dat meer dan 150 jaar geleden is gebouwd. Petrópolis is een verfrissend en rustig alternatief voor het drukke en chaotische ritme van Rio de Janeiro.

Meeting point: Pick up en drop off bij hotel.

Duur: 6 tot 8 uur
Inclusief: Transport, professionele gids, tickets voor highlights
Exclusief: Eten en drinken
*
Prijs: Tours zijn privé en op aanvraag.
2 pers – R$ 500 pp
3 pers – R$ 400 pp
4 pers – R$ 350 pp
5-6 pers – R$ 300 pp
7-15 pers – R$ 250 pp
16+ pers – op aanvraag

*

BOEK HIER JE TOUR

BELANGRIJK: Tours die 24 uur of korter voor de dag van de tour worden geboekt, moeten worden bevestigd via Whatsapp of telefoon (+55 21 968 718 933).

Advertisements